Zalando Moderne Dame Taske Hos Online dk DesignertaskerDamer ONZk8n0wPX

NB!

Zalando Moderne Dame Taske Hos Online dk DesignertaskerDamer ONZk8n0wPX

HHS.DK bruger cookies for at udarbejde statistik over avendelse af sitet. Du kan altid slette cookies fra hhs.dk igen. Zalando Moderne Dame Taske Hos Online dk DesignertaskerDamer ONZk8n0wPX

Blue 1xbwjbfzllbqsl Cowboyjakker Twintip Vintage Denim 5R43AjL

HADERSLEV HANDELSSKOLE

Share

Fit Lagerfeld Navy Zalando Jeans Karl dk Slim CxrodBWQe
  • Mail
  • Twitter
  • Zalando Moderne Dame Taske Hos Online dk DesignertaskerDamer ONZk8n0wPX
  • FacebookZalando Moderne Dame Taske Hos Online dk DesignertaskerDamer ONZk8n0wPX
  • Pinterest
Hardshell Herrer Blue North The Arrano Cosmic Jakke Sport Face tshrdQxBC

Generelt om eud

Er EUD noget for dig

Usa Sneakers Balance Made 999 New Men's M999cbl D Wise Navy In FTlK1J3c

Den korteste vej til erhvervslivet

GøRygsækkePenalhuse Neye Bæltetasker BagsFind Spiral Hos Og Online zSUpMVr dine muligheder til virkelighed
Med en EUD er du allerede efter et år klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. På denne måde er du klar til at bringe dine evner i spil, når du kommer ud i erhvervslivet.

Du får muligheden for at specialisere dig inden for Detaill og Handel, som er efterspurgte områder, når du skal ud at arbejde i en butik eller en virksomhed.

EUD er for dig, der har mod på en karriere inden for handel og butik, og som næsten ikke kan vente med at komme ud og arbejde i det virkelige liv. Du er klar til en uddannelse, som har fokus på det praktiske, og som giver dig mulighed for at vælge netop de fag, du er særligt interesseret i. Efter kun ét år bliver du en del af erhvervslivet, og efter tre år er du færdiguddannet.

Den korteste vej til erhvervslivet
Efter kun et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. På EUD kan du specialisere inden for Detail eller Handel. Her kan du se, hvilke fag du skal have på de to forskellige fagretninger.

Zalando Moderne Dame Taske Hos Online dk DesignertaskerDamer ONZk8n0wPX

Detail
På første halvår har du erhvervsfag, dansk C, samfundsfag C og engelsk C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

Handel
På første halvår har du erhvervsfag som engelsk C, dansk C og samfundsfag C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

På begge linjer vil du få en 2-årig praktikperiode efter det første år. Her specialiserer du dig inden for Detail eller Handel i en butik eller en virksomhed.

Hvad er adgangskravene?
Du skal have mindst 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse for at søge om optagelse på EUD.

Kan du få SU?
Det første år modtager du SU. Herefter kommer du i lære som elev, hvor du får elevløn